Eğitimin her alanında Deva Koleji var!
İyi okul, iyi gelecek!

Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi

Nitelikli Eğitim

Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul'da Uluslararası Standartlarda "Nitelikli" eğitim vermenin yanı sıra sosyal yaşam becerileri kazandıracak etkinlik ve faaliyetler ile öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Her öğrencimizin öğrenme tarzını anlayarak mevcut müfredatı özgün içerik ve uygulamalarla zenginleştiriyoruz.

Müfredata Ek Dersler

Müfredata ek olarak programa alınan Bilişim Teknolojileri, Satranç, Yaratıcı Drama, Dans ve Düşünme Becerileri Eğitimi derslerinde öğrencilerimizin hem bireysel, hem de grup içinde çalışmayı, strateji geliştirmeyi öğretiyoruz. Öğrencilerimiz; Yaratıcılıklarını ve ritim duygularını geliştirirken kendilerini ifade etme şansını yakalarlar.

Okuma Alışkanlığı

Bizce "yaşamak", okumaktır. Bu sebeple "okumak" önemsediğimiz en önemli alışkanlıktır. Ders kazanımlarını  kitapların içine entegre ederek öğrenmeyi zevkli hale getirerek, kalıcı öğrenme sağlamayı hedefliyoruz.

Geziler ve Etkinlikler

Sosyal ve Kültürel Geziler ile Müfredatta öğretilen konularla ilgili deneyim kazanmalarını, merak ve öğrenme isteklerini canlı tutmayı ve yaşantı zenginliği kazandırmayı amaçlıyoruz. Gezilerimizi ve etkinlerimizi ünite konuları ya da okunan kitapların konularına paralel olarak seçiyoruz.

Sosyal Tesisler ve Spor Salonları

Öğrencilerimize yalnızca teorik dersler vermek yerine kişisel gelişimlerinin sağlanması, ders dışı zamanlarının etkin ve verimli kullanabilmesi amacıyla spor salonu, yüzme havuzu vb. olanaklar sağlıyoruz.